Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som vi får

En kampanj skapas av en ryttare eller hästägare. I kampanjen beskrivs målet med kampanjen, priser och villkor. Utifrån den information som ges i en kampanj kan Du välja att investera. En kampanj pågår under en bestämd tid och avslutas oavsett om kampanjen nått sitt ekonomiska mål eller ej. Om målet inte uppnås betalas alla pengar tillbaka till respektive investerare.


MyHorse är en modern tjänst där investerare, ryttare och hästar möts. Ett enkelt och säkert sätt att ge kampanjägare möjligheten att finansiera sin häst genom att erbjuda fler att äga hästen tillsammans.


Modellen är utvecklad tillsammans med advokater och revisorer för att skapa en trygg och säker modell i enlighet med Svensk lag.


I MyHorse ges alla myndiga personer över 18 år möjligheten att upptäcka och bli delägare i spännande hästar.


Varje ägarandel kostar 500 kronor och du kan köpa valfritt antal delar. Hur stor din ägarandel är i procent av hästen avgörs på kampanjens målsumma.


Du kan vilja investera i en häst som du tror har möjlighet att öka i värde och ge vinst vid försäljning. Du kan också vara intresserad av att stödja ryttaren eller hästen, eller vara intresserad av att följa ekipaget närmare genom att äga.

Genom att vara delägare får du möjlighet att följa ekipaget och dess utveckling genom delägarloungen. Där får du löpande bilder, filmer och aktuell information om din häst.


En delägare äger andelar i en häst genom det ägarbolag som skapas kring den aktuella hästen. På detta vis tar du inget ansvar för någonting än dina egna investerade pengar. Modellen är utvecklad tillsammans med advokater och revisorer för att skapa en trygg och säker modell i enlighet med Svensk lag.


På alla pågående kampanjer finns ett köpanbud du kan fylla i för att köpa andelar i kampanjen. Varje del kostar 500 kronor och du kan köpa valfritt antal delar. Behöver du hjälp? Kontakta oss gärna.


Hästar som finansieras genom kampanjer på MyHorse försäkras när kampanjen finansierats till fullo och ägarbolaget bilads.


Ryttaren är alltid ytterst ansvarig för hästen och ansvarig för dennes välmående och utveckling. Ryttaren kan välja att bjuda in sina delägare till träffar, träningar eller tävlingar. Eftersom detta bestäms av ryttaren hänvisar vi till respektive kampanjs beskrivning och villkor.


Tack så mycket!

Du kommer att få mer information om MyHorse på e-post.
Välkommen till MyHorse!